Водопад Бучалото

За Парк БУЧАЛОТО:
Да бъде почистено и запазено в естествения си вид.

Да бъде обезопасено с видеонаблюдение.

Мястото е уникално красиво ,но за съжаление към момента освен за комерсиални цели никой не се опита да го превърне в място за релакс или в някакви интересни дейности.

Водопада е подходящ за няколко дейности,които по никакъв начин няма да нарушат естествената му красота,напротив според мен дори биха го подсилили.

Водопада е подходящ за:
детски мероприятия
изложби на цветя
Изнесени Сватбени ритуали
Светлинно шоу
Да се поставят екоседалки от подходящ материал.
Детската площадка да се възстанови,на горното ниво и също да бъде в периметъра на видеонаблюдение.
средствата,сигурна съм мога да дойдат от Програми или съвсем малка инвестиция от Общината.

Единствено условие е Общината да си влезе в ролята на собственик .

2 Comments

  1. admin август 29, 2015

    Браво, много ми харесва идеята за сватбени ритуали, това също и в Чайка може да се обособи като кът. Само при темата концерти, мисля че няма да е подходящо поради шума на водата. Имаше преди предложение за изложби, което е много по-изпълнимо. Както и за светлинно шоу, като туристическа атракция. Ако искаш направи редакция и в края на текста дай един кратък текст с обобщение-предложение за включване в програмата.
    Имаше стара публикация на тази тема, ти си я изтрила. Там имаше коментари и предложения, прочети ги и ги събери в едно. Аз я възстанових hhttps://start.web.bg/vodopad-buchaloto/ избери си една от двете и работи в нея.

  2. Милена Андонова септември 2, 2015

    Самата местност, не само водопадът, е изключително подходяща за туризъм. Смятам че разстоянието от водопада до бившата турска баня, може да се облагороди, почисти и превърне в чудесно място за релакс, барбекю, излет, разходка. Да се направят няколко беседки и пейки с маси, където да могат да отидат майки с колички, децата от детската градина, дори и влюбени тийнеджъри!

Вашият коментар