Бучалото

Модератор Ина Искренова

За Парк БУЧАЛОТО:
Да се въведе в приветлив вид, да се обезопаси, да се направи място за отдих, само с няколко пейки, просто така да поседиш и да починеш. Много бих искала да бъдат монтирани камери за видеонаблюдение заради вандалите, които ги има и винаги ще ги има.
Мястото е удобно за интересни дейности: Изложби на детски рисунки, изложби на художници, да направим няколко летни дни на цветята, примерно Обмяна на Орхидеи, всичко свързано с хоби и свободно време, вечери на детското творчество, рецитали,концерти ………..темата е необятна и търпи развитие. Парк Бучалото да се превърне в място за интересни срещи на всякакви възрасти и интереси. Нищо друго не му е нужно, да си остане в този си вид и да има всяка събота и неделя нещо интересно, което става там.

One Comment

  1. admin август 16, 2015

    Можеш ли текста от разказвателно предложение да го редактираш като план за действие. Тук трябва да отбележим, че става въпрос за нивото на самият водопад, а детската площадка е на горното ниво и тя трябва да се възстанови за деца. Идеята за събития е много добра, аз бих добавил и осветление, в т.ч. може да се направи светлинно мини щоу, (не става въпрос за Царевец, Ниагара или пък пирамидите, но както много фонтани) и това да се включи като част от програмата със събития, т.е. да не е постоянен светлинен ефект. В момента има излята плоча, която може да се използва за поставяне на седалки.

Вашият коментар