ЧЕТВЪРТА РАБОТНА СРЕЩА

На 28.08.2015 се проведе четвъртата ни работна среща в Радомир. На срещата присъстваха Емил Крумов, Асен Велев, Пламен Цамбов, Албена Николова, Ина Искренова, Борис Желязков, Нели Николова, Мая Попова,  Христо Топалов, Светлана, Вергиния Иванова, Силвия Свиленова, Николай Иванов и отново нашият домакин Емо.

За следващата седмица насочихме акцент да бъде завършване на следизборната ни програма в раздел направления, като за удобство ще фокусираме работата с в раздел РАБОТНА, като след приключване, ще пренесем готовият текст в основната програма.

Потвърдиха своето участие в листа за ОбС – Вергиния Иванова, Николай Иванов, Христо Топалов и Силвия Свиленова.  Пълен списък има тук.

Всички кандидати получиха комплект декларации, които да попълнят и през следващата седмица (до Сряда) да ги предадат на Емил Крумов. Декларациите можете също да видите/изтеглите от тези линкове:

Продължава активно и събирането на подписи за регистрация на ПП“Зелените“ в изборите. Трябва да съберем 300 подписа за Радомир. Моля, бъдете активни, допълнителни бланки за събиране на подписи за регистрация

Краен срок за предаване на попълнените бланки е 4-ти септември.

Следващата среща ще е само за предаване и окомплектоване на документите (бланки с подписи и декларации за регистрация за ОбС)

 

Вашият коментар